Tegemoetkoming mkb aanvragen als:

Gratis advies en second opinion over teruggaaf energiebelasting
Een reguliere vergoeding
betalen voor de aanvraag

A title

Image Box text

Regeling voor energie-intensief mkb in aantocht!

De tegemoetkoming energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die aan enkele voorwaarden met betrekking tot energieverbruik, omzet en medewerkers voldoen. Die ondernemingen kunnen 50% van hun energiekosten gecompenseerd krijgen. Met behulp van deze tegemoetkoming krijgen energie-intensieve mkb’ers meer adem om hun bedrijfsmodel toekomstbestendig te maken. Aanvragen kan naar verwachting pas later in de eerste helft van 2023 en is dan terugwerkend van kracht van 1 november 2022 tot en met 31 december 2023. Indien u onderstaande aanvraag start, zullen wij u benaderen zodra de definitieve regeling bekend is.

Subsidie aanvragen

Onze vorige adviseur gaf aan dat teruggaaf energiebelasting bij ons bedrijvenverzamelgebouw niet mogelijk is omdat er maar één WOZ-beschikking is. Via Blokaansluiting.nl is het toch gelukt!

vastgoedeigenaar / Etten-Leur

Zij hebben echt met ons meegedacht! Nadat de tijdelijke tegemoetkoming online was aangevraagd, gaven ze ons ook advies over de mogelijkheden voor teruggaaf energiebelasting. Wij waren er niet van op de hoogte dat we daar geld lieten liggen. Erg blij met hoe ze daar meedenken over onze energie.

vve bestuurder / Utrecht

Blokaansluiting.nl heeft ons ontzorgd bij de aanvraag voor de tijdelijke tegemoetkoming waardoor we sneller het voorschot servicekosten voor onze huurders kunnen verlagen.

vve beheerder / Weert
besparen op je energierekening

A title

Image Box text

Waarom kiezen voor Blokaansluiting.nl?

Blokaansluiting.nl maakt het voor vastgoedpartijen heel veel makkelijker om hun bewoners te laten profiteren van compensatie- en -teruggaafregelingen met betrekking tot energie en vastgoed. Nadat een online verzoek is ingediend via Blokaansluiting.nl nemen wij persoonlijk contact op. Onze werkwijze bestaat uit zeven stappen. U ontvangt eerst een te accorderen offerte en contract van ons voordat wij onze werkzaamheden starten. We doen dat snel, vakkundig en op basis van een succesfee, u betaalt dus alleen als u ook voordeel geniet. Na ontvangst van de compensatie factureert Blokaansluiting.nl de afgesproken succes fee. De factuur kan vervolgens worden gebruikt voor de eigen administratie of voor de servicekosten-afrekening aan huurders.

Meer informatie over onze werkwijze

Start vandaag nog

Aanvraag starten