Teruggaaf energiebelasting aanvragen als:

Gratis advies en second opinion over teruggaaf energiebelasting
Een reguliere vergoeding
betalen voor de aanvraag

A title

Image Box text

Benut de volledige teruggaaf energiebelasting!

Wist u dat u u waarschijnlijk een groot bedrag aan energiebelasting kunt terugvorderen! Teruggaaf van energiebelasting is mogelijk als achter één elektriciteitsaansluiting (blokelektriciteit) meerdere WOZ-objecten zijn aangesloten. Dit geldt bijvoorbeeld voor een vve waarbij alle appartementen elektriciteit geleverd krijgen via één centrale of collectieve aansluiting. Ook als een gemeente geen WOZ-beschikking heeft afgegeven, kan in bepaalde situaties toch energiebelasting worden teruggevorderd. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. De energiebelasting kunt u tot vijf jaar terug vragen. Start de aanvraag en beschik zo snel mogelijk over de teruggaaf energiebelasting, tot wel EUR 2.100,- per WOZ-object.

Subsidie aanvragen

Energiebelasting per aansluiting

Iedere elektriciteitsaansluiting met een verblijffunctie heeft recht op vermindering van de energiebelasting. Er is sprake van een verblijfsfunctie als er een bedrijf gevestigd is of als het om een woning gaat. De vermindering van de energiebelasting geldt per elektriciteitsaansluiting, hiervoor is een contract nodig met een energieleverancier voor de levering van elektriciteit.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Second opinion en gratis advies

U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion wanneer al eerder energiebelasting is teruggevraagd. Onze ervaring is dat de teruggaaf niet altijd volledig wordt benut en u dus geld laat liggen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan zodat wij voor u de aanvraag kunnen indienen.

Onze vorige adviseur gaf aan dat teruggaaf energiebelasting bij ons bedrijvenverzamelgebouw niet mogelijk is omdat er maar één WOZ-beschikking is. Via Blokaansluiting.nl is het toch gelukt!

vastgoedeigenaar / Etten-Leur

Zij hebben echt met ons meegedacht! Nadat de tijdelijke tegemoetkoming online was aangevraagd, gaven ze ons ook advies over de mogelijkheden voor teruggaaf energiebelasting. Wij waren er niet van op de hoogte dat we daar geld lieten liggen. Erg blij met hoe ze daar meedenken over onze energie.

vve bestuurder / Utrecht

Blokaansluiting.nl heeft ons ontzorgd bij de aanvraag voor de tijdelijke tegemoetkoming waardoor we sneller het voorschot servicekosten voor onze huurders kunnen verlagen.

vve beheerder / Weert
besparen op je energierekening

A title

Image Box text

Waarom kiezen voor Blokaansluiting.nl?

Blokaansluiting.nl maakt het voor vastgoedpartijen heel veel makkelijker om hun bewoners te laten profiteren van compensatie- en -teruggaafregelingen met betrekking tot energie en vastgoed. Nadat een online verzoek is ingediend via Blokaansluiting.nl nemen wij persoonlijk contact op. Onze werkwijze bestaat uit zeven stappen. U ontvangt eerst een te accorderen offerte en contract van ons voordat wij onze werkzaamheden starten. We doen dat snel, vakkundig en op basis van een reguliere vergoeding, u betaalt dus alleen als u ook voordeel geniet. Na ontvangst van de compensatie factureert Blokaansluiting.nl de afgesproken reguliere vergoeding.

Meer informatie over onze werkwijze

Start vandaag nog

Aanvraag starten