A title

Image Box text

Een reguliere vergoeding betalen voor de aanvraag

Voor onze diensten vragen wij een reguliere vergoeding, een percentage van het voordeel dat u geniet. Dit betekent dat u ons alleen hoeft te betalen als u daadwerkelijk de compensatie en/of teruggaaf heeft ontvangen. Voordat wij de werkzaamheden voor de aanvraag in gang zetten, ontvangt u van ons een offerte en een contract. Nadat wij het ondertekende contract terug hebben ontvangen, starten wij onze werkzaamheden. 

Snel en eenvoudig energieprijscompensatie aanvragen via ons

U zit waarschijnlijk niet te wachten op het extra werk dat nodig is om de energieprijscompensatie aan te vragen, maar u wilt er natuurlijk wel van profiteren. Laat de aanvraag door ons verzorgen, dan kunt u zich concentreren op uw normale werkzaamheden. Hoe sneller wij de aanvraag indienen, hoe eerder u over de compensatie beschikt.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Gratis advies en second opinion over teruggaaf energiebelasting en TEK

Naast de regeling voor de energieprijscompensatie, kunnen vastgoedpartijen en ondernemers ook profiteren van de teruggaaf energiebelasting (tot wel vijf jaar terug) en de tegemoetkoming energiekosten mkb (TEK). U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion wanneer al eerder energiebelasting is teruggevraagd. Onze ervaring is dat de teruggaaf niet altijd volledig wordt benut en u dus geld laat liggen. Wij nemen alle regelingen mee in het aanvraagproces. 

Onze vorige adviseur gaf aan dat teruggaaf energiebelasting bij ons bedrijvenverzamelgebouw niet mogelijk is omdat er maar één WOZ-beschikking is. Via Blokaansluiting.nl is het toch gelukt!

vastgoedeigenaar / Etten-Leur

Zij hebben echt met ons meegedacht! Nadat de tijdelijke tegemoetkoming online was aangevraagd, gaven ze ons ook advies over de mogelijkheden voor teruggaaf energiebelasting. Wij waren er niet van op de hoogte dat we daar geld lieten liggen. Erg blij met hoe ze daar meedenken over onze energie.

vve bestuurder / Utrecht

Blokaansluiting.nl heeft ons ontzorgd bij de aanvraag voor de tijdelijke tegemoetkoming waardoor we sneller het voorschot servicekosten voor onze huurders kunnen verlagen.

vve beheerder / Weert
besparen op je energierekening

A title

Image Box text

Waarom kiezen voor Blokaansluiting.nl?

Blokaansluiting.nl maakt het voor vastgoedpartijen heel veel makkelijker om hun bewoners te laten profiteren van compensatie- en -teruggaafregelingen met betrekking tot energie en vastgoed. Nadat een online verzoek is ingediend via Blokaansluiting.nl nemen wij persoonlijk contact op. Onze werkwijze bestaat uit zeven stappen. U ontvangt eerst een te accorderen offerte en contract van ons voordat wij onze werkzaamheden starten. We doen dat snel, vakkundig en op basis van een reguliere vergoeding, u betaalt dus alleen als u ook voordeel geniet. Na ontvangst van de compensatie factureert Blokaansluiting.nl de afgesproken reguliere vergoeding. De factuur kan vervolgens worden gebruikt voor de eigen administratie of voor de servicekosten-afrekening aan huurders.

Meer informatie over onze werkwijze

Start vandaag nog

Aanvraag starten