Waarom kiezen voor Blokaansluiting.nl?

Waarom kiezen voor Blokaansluiting.nl? Wij van Blokaansluiting.nl maken het voor vastgoedhouders heel veel makkelijker om hun bewoners te laten profiteren van regelingen voor blokaansluitingen, zoals de teruggaaf energiebelasting. Wij doen dat snel, vakkundig en op basis van een succesfee, u betaalt dus alleen als u ook voordeel geniet. Blokaansluiting.nl is een onderdeel van Energie & Vastgoed Services B.V.

Meer over onze werkwijze

Onze vorige adviseur gaf aan dat teruggaaf energiebelasting bij ons bedrijvenverzamelgebouw niet mogelijk is omdat er maar één WOZ-beschikking is. Via Blokaansluiting.nl is het toch gelukt!

vastgoedeigenaar / Etten-Leur

Zij hebben echt met ons meegedacht! Nadat de tijdelijke tegemoetkoming online was aangevraagd, gaven ze ons ook advies over de mogelijkheden voor teruggaaf energiebelasting. Wij waren er niet van op de hoogte dat we daar geld lieten liggen. Erg blij met hoe ze daar meedenken over onze energie.

vve bestuurder / Utrecht

Blokaansluiting.nl heeft ons ontzorgd bij de aanvraag voor de tijdelijke tegemoetkoming waardoor we sneller het voorschot servicekosten voor onze huurders kunnen verlagen.

vve beheerder / Weert

Start vandaag nog

Aanvraag starten