fbpx

Steeds meer huishoudens in Nederland maken gebruik van stadsverwarming. Hierdoor krijgt men warm water en verwarming zonder een eigen cv-ketel of gasaansluiting te hebben. Echter, bij stadsverwarming moeten huishoudens wel rekening houden met de energiebelasting die op hun maandelijkse rekening wordt berekend.

Terugvragen van energiebelasting

Wist je dat je de energiebelasting die je hebt betaald over de afgelopen 5 jaar kunt terugvragen? Dit kan bijvoorbeeld als je overstapt naar een andere energieleverancier of als je verhuist. Teruggave van energiebelasting is namelijk mogelijk in bepaalde gevallen, zoals bij stadsverwarming.

Hoe kan blokaansluiting.nl helpen?

Blokaansluiting.nl is gespecialiseerd in het terugvragen van energiebelasting voor huishoudens die gebruik maken van stadsverwarming. Zij kunnen je helpen om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave en zo ja, hoeveel je kunt terugkrijgen. Daarnaast nemen zij het volledige proces uit handen, zodat je zelf niets hoeft te doen.

Bespaar geld door energiebelasting terug te vragen

Door de energiebelasting over de afgelopen 5 jaar terug te vragen kun je flink wat geld besparen. Het is daarom zeker de moeite waard om eens te kijken of jij in aanmerking komt voor teruggave van energiebelasting. En met behulp van blokaansluiting.nl is het proces heel eenvoudig en gemakkelijk te regelen.